TAKT Studio for Architecture | Illawarra
Studio for Architecture and Design - Residential, Public, Commercial, Granny Flats
Kiama through trees2.jpg

Tree House

On a tight, steeply sloping site in Kiama, this small extension hovers above the entry and workshop to afford a family space to grow.

Its hard steel shell encases a warm plywood interior from which to look out through the trees and across the native front garden.

Takt treehouse extension trees.jpg

Tree House | Kiama 2018

On a tight, steeply sloping site, this small extension hovers above the entry and workshop to afford a family space to grow.

Its hard steel shell encases a warm plywood interior from which to look out through the trees and across the native front garden.

The new open plan of the existing house allows glimpses between spaces and to the outside and facilitates interaction between all living areas while offering opportunities to retreat when desired.

Takt treehouse extension front.jpg
Takt treehouse extension hall.jpg
Takt treehouse extension bedroom.jpg
Takt treehouse extension window.jpg
Takt treehouse extension evening front.jpg

Builder _ Jason Miles
Engineering _ Geoffrey Pryke
Joinery _ Jason Miles

Photography _ Takt Studio

Takt treehouse extension skylight.jpg